Energie & premies

Energiebewuste Aannemer

Janssens ramen & deuren draagt sinds kort het prestigieuze label ‘Energiebewuste Aannemer’. Hét bewijs dat we bewust omgaan met duurzaam en energiebewust (ver)bouwen en onze klanten hierbij deskundig advies kunnen verlenen. Dit toonaangevend label is een initiatief van de Bouwunie om de daad bij het woord te voegen als het gaat om energiebewustwording in de bouwsector.

We zetten al jaren resoluut in op een groenere toekomst. Het behalen van het label ‘Energiebewuste Aannemer’ past perfect in dat plaatje. Zo proberen we verder te excelleren in ons vak en duurzame (ver)bouwoplossingen extra in de verf te zetten.

Geniet van voordelige premies ook in 2018

Hoe energiezuiniger, hoe beter. Zo ook bij Janssens ramen & deuren. Bij ons vind je kwaliteitsproducten met een langere levensduur en dito garantie. Voor een duurzame investering die zichzelf terugverdient.

We adviseren je graag rond voordelige premies voor renovaties. Ontdek hier alvast enkele interessante premies voor ramen in 2016:

  • Is je woning ouder dan 10 jaar? Dan betaal je slechts 6% btw (in plaats van 21%) bij het uitvoeren van werken.
  • Vlaamse netbeheerders bieden voordelige premies bij de vervanging van je glas of je volledige ramen in woningen aangesloten op het elektriciteitsnet vóór 1 januari 2006. Meer info via www.eandis.be of www.infrax.be.
  • Maak gebruik van de Vlaamse renovatiepremie of verbeteringspremie.
  • Ga een energielening aan tot wel €10.000 aan een intrest van 2 tot 0%. Terugbetaling binnen de 5 jaar. Meer info vind je op www.energiesparen.be/energielening.

Meer weten over de technische voorwaarden voor energie- en renovatiepremies? Kom langs in onze showroom of neem contact op. We helpen je graag verder.

Wij realiseren jouw droom!

Ramen & deuren in pvc - hout - aluminium in Antwerpen (Merksem)

Grijp je kans en geef je woning wat het verdient. Met de kwaliteitsoplossingen op maat van Janssens ramen & deuren. Inspiratie nodig? Bekijk onze recente realisaties in hout, pvc of aluminium.

Vraag een offerte aan