Ramen en deuren in Antwerpen

De juiste keuze voor uw ramen en deuren is belangrijk voor de uitstraling van uw woning. Janssens Ramen helpt u bij het kiezen van de juiste ramen en deuren in verschillende materialen. Er is een ruim aanbod voor uw ramen en deuren in: hout, aluminium en pvc.

Professionele plaatsing van ramen en deuren in Antwerpen

Houten ramen en deuren

Houten ramen en deuren zorgen voor een unieke, warme uitstraling van uw woning. Een groot voordeel van houten ramen en deuren is dat u later de mogelijkheid hebt om deze te herschilderen in een andere kleur. Hout is een natuurlijk materiaal dat een charmante uitstraling biedt, geschikt voor nieuwbouw of renovatie. Ook is hout van nature geschikt voor warmte- en geluidsisolatie. 

Aluminium ramen en deuren

Aluminium ramen en deuren zijn onderhoudsvriendelijk en krasbestendig. Dit stevige materiaal is geschikt voor grote ramen en schuifdeuren. Aluminium ramen en deuren bieden een lange levensduur en zijn inbraakwerend. Kies uit een ruim gamma aan kleuren en stijlen in onze showroom.

Pvc-ramen en -deuren

Wanneer u kiest voor pvc-ramen en -deuren, kiest u voor duurzaam en tijdloos. Pvc-ramen en -deuren bieden goede thermische en akoestische isolatiewaarden. Ook is dit materiaal onderhoudsvriendelijk en heeft het een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. Kortom, de oplossing voor uw keuze in ramen en deuren. 

Wij realiseren jouw droom!

Ramen & deuren in pvc - hout - aluminium in Antwerpen (Merksem)

Grijp je kans en geef je woning wat het verdient. Met de kwaliteitsoplossingen op maat van Janssens ramen & deuren. Inspiratie nodig? Bekijk onze recente realisaties in hout, pvc of aluminium.

Vraag een offerte aan